På udkig efter flere måder at trimme et par bukke fra dit budget? Tjek disse 25 tips, der vil hjælpe dig spare penge i dit daglige liv. Lære at skelne mellem ønsker og behov er en vigtig del af virksomhedens penge effektivt. Mad, vand, husly, personlig hygiejneprodukter og tøj er bare nogle af de elementer, der alle skal købe. Kabel-tv, spillekonsoller og high-tech computere er rart at have, men de er ikke nødvendige for at overleve. At tage sig tid til at overveje planlagte køb er en god måde at spare penge. Alle bør tage sig tid til at gennemgå deres personlige budgetter og overveje, om en vare er nødvendig, især før du køber en dyrere vare ligesom en computer eller et stort tv. Bremse impulskøb kan reducere udgifter og gøre det muligt at sætte flere penge væk i fremtiden.

Drage fuld fordel af arbejdsgiveren kampe til din pensionsordning. Ofte som et incitament, vil arbejdsgivere matche en bestemt mængde af hvad du gemmer i en pensionsordning som en 401 (k). Hvis du ikke drage fuld fordel af denne kamp, forlader du penge på bordet.

Vores team på studerende lån helt arbejder hårdt på at finde og anbefale produkter og tjenester, som vi mener er af høj kvalitet og vil gøre en positiv indvirkning på dit liv. Vi tjener undertiden en salgsprovision eller reklamer gebyr, når anbefale forskellige produkter og tjenester til dig. Svarende til Hvornår du bliver solgt nogen vare eller tjenesteydelse, skal du sørge for at læse med småt, forstår, hvad du køber, og konsultere en autoriseret professionel, hvis du har nogen bekymringer. Student lån helten er ikke en långiver eller investeringsrådgiver. Vi er ikke involveret i lån godkendelse eller investeringsprocessen, eller gør vi kredit eller investering relaterede beslutninger. Priser og vilkår, der er opført på vores hjemmeside er skøn og til enhver tid ændres. Venligst gøre dit hjemmearbejde og lad os vide, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Taler om investering, agern er en meget populær app til at komme i gang med bestande. Den måde det virker er ved at oprette forbindelse til din bankkonto. For hvert køb, du foretager med dit betalingskort, agern runder alt op til det nærmeste dollar (du kan ændre disse indstillinger for en smule) og investerer at småpenge til over 7.000 forskellige aktier og obligationer.

Hvis du er typen person, der finder ingen måltid komplet uden en flaske vin (eller to), derefter BYOB restauranter bør være dit gå-til. Det ikke er ualmindeligt for vin til at sælge for $40 en pop- eller mere, så bringe din egen sprut fra hjemmet betyder, at du kunne nemt skråstreg en stor luns af forandringer fra din check, fortælle DiCensos os. For at sikre din kærlighed til alle ting boozy ikke afspore din kost indsats, skal du sørge for at tjekke ud Spis dette, ikke at! for drikker!

Den bedste måde jeg kender til at ændre, hvor du er økonomisk er at sætte mål. Mål giver dig et mål at planlægge efter. Hvis du har brug for til payoff gæld, spare op til et hus, eller noget andet – du kan bruge mål for at hjælpe dig med at få der. Finansielle mål kan ændre dit liv.